MENIU

Noi legitimaţii de călătorie CFR săptămânale, din 10 ianuarie

Foto: cfr.stfp.net

CFR Călători va elibera din 10 ianuarie legitimaţii de călătorie săptămânale cu număr nelimitat de călătorii valabile pentru trenul Accelerat, Rapid şi Intercity, informează compania.

CFR Călători informează că de la data de 10 ianuarie 2009, îşi reînnoieşte oferta de abonamente, venind în întâmpinarea cerinţelor publicului călător cu noi legitimaţii de călătorie abonament săptămânal, cu număr nelimitat de călătorii, valabil la tren Accelerat, abonament săptămânal, cu număr nelimitat de călătorii, valabil la tren Rapid  şi abonament săptămânal, cu număr nelimitat de călătorii, valabil la tren Intercity

Abonamentele săptămânale se emit la clasa a 2-a, pentru o distanţă de până la 300 km şi oferă o reducere de 50% faţă de preţul integral al unei călătorii normale. Ocuparea locului la trenurile accelerate sau rapide se poate face cu achitarea tarifului de rezervare.

Abonamentele eliberate pentru trenurile intercity nu dau dreptul la rezervarea locurilor, călătorii ocupând locurile libere din tren. Pentru călătoria cu tren de rang superior (rapid, intercity) sau la clasa 1, se vor achita integral diferenţele tarifare şi tichetul de rezervare, după caz.   

Astfel, tarifele abonamentor saptămânale ar fi: pe ruta Bucureşti - Ploieşti, Videle, Timişoara -Arad ,Accelerat cls 2, Rapid cls 2, Intercity cls 2 costă 56,40 lei, 98,40 lei, 119,40 lei sau pe ruta Bucureşti - Sinaia, Buzău , la Accelerat cls 2, Rapid cls 2, Intercity cls 2 preţul abonamentelor este de 147,60 lei,189,00 lei şi 216,00 lei.

Alte tipuri de abonamente existente : abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii, tren personal, se emit la clasa 1 şi a 2-a, până la distanţa de 300 km., abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii pentru tren: accelerat, rapid, intercity se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km., abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii pentru elevi şi studenţi, la trenuri personale, se emit numai la clasa 2-a, până la distanţă de 300 km., abonamente nenominale, lunare cu număr nelimitat de călătorii, toate liniile CF, tren personal, se emit la clasa 1 şi la clasa a 2-a, fiind valabile orice distanţă şi abonamente săptămânale cu număr nelimitat de călătorii, la trenuri personale, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km. 

Mai multe articole despre:
Rapid CFR bilete abonamente călători Accelerat