MENIU

Nicușor Dan: „DNA investighează suspiciuni de corupție în fosta administrație locală bucureșteană”

Nicusor Dan/sursa foto: INQUAM

Primarul Capitalei precizează, într-o postare pe o rețea socială, că Direcția Națională Anticorupție se află în proces de investigare a unor suspiciuni de corupție în administrația locală a Bucureștiului din perioada 2016-2020. Nicușor Dan spune că este vorba de o serie de angajați de la Administrația Fondului Imobiliar.

Nicușor Dan: „Mă bucur că autoritățile din justiție continuă să intervină și să investigheze suspiciuni de corupție din perioada fostei administrații locale bucureștene, de această dată în legătură cu domeniul imobiliar. 

Confirm că DNA investighează suspiciuni de corupție în administrația locală bucureșteană, în legătură cu angajați ai Administrației Fondului Imobiliar, fiind vorba despre lucruri din perioada 2016-2020. 

Primăria Capitalei va oferi tot sprijinul care îi este solicitat în cadrul acestor investigații. Nu vom acoperi pe nimeni și nu acceptăm ca astfel de practici să continue sub umbrela administrației municipale.”

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu şi Ilfov într-un dosar în care se investighează atribuirea ilegală a unor locuinţe din fondul locativ de stat.

Mai multe articole despre:
nicusor dan dna