MENIU

Nicolae Badea: Am ajuns la un acord cu Pandurii şi astfel echipa gorjeană va fi programată în etapa a 8-a

Foto: NewsIn

Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat joi că s-a ajuns la un acord cu Pandurii în "cazul Iordache", astfel echipa gorjează va fi programată în etapa a 8-a a Ligii I, cu Oţelul Galaţi.

"Lucrurile s-au încheiat astăzi din punct de vedere formal, am ajuns la un acord cu Pandurii şi astfel s-a anulat decizia LPF de a nu programa echipa gorjeană în următoarea etapă de campionat. Am decis să ajungem la acest acord mai ales pentru jucătorii de la Târgu Jiu, dar şi pentru a nu priva suporterii de acolo de o echipă de primă ligă. Am convenit eşalonarea sumei de 1,2 milioane de euro până la finalul acestei ediţii de campionat. Nu am fi avut nici o satisfacţie ca Pandurii să nu mai evolueze în prima ligă din cauza unor probleme contractuale", a declarat Nicolae Badea la Digisport.

Pandurii Tg. Jiu nu fusese programată în etapa a 8-a a Ligii I, din cauza datoriei de 1 milion de euro pe care gorjenii o au faţă de clubul Dinamo, în urma transferului lui Ilie Iordache, au declarat miercuri surse din cadrul LPF.