MENIU

Nico Rosberg (Williams-Toyota) a dominat primele două sesiuni de antrenamente libere în G.P.-ul Australiei

Foto: http://www.f1fanatic.co.uk

Nico Rosberg (Williams-Toyota) a fost cel mai rapid pilot la antrenamentele libere de pe circuitul "Albert Park" din Melbourne, în prima zi a Marelui Premiu al Australiei, primul din noul sezon. Germanul s-a impus în primele două sesiuni de antrenamente, fiind cel mai rapid pilot în ambele sesiuni.

După 1'26''687, Rosberg a încheiat a doua sesiune de antrenament cu timpul de 1'26''053 (un timp mai bun chiar decât cel stabilit sezonul trecut de Lewis Hamilton, 1'26'714), devansânsu-l pe veteranul brazilian Rubens Barrichello (Brawn Gp), 1'26''157.

Pe trei a sosit Jarno Trulli (Toyota), în timp ce favoriţii de anul trecut nu au început noul sezon prea bine. După o comportare bună în prima sesiune, monoposturile Ferrari au încheiat doar pe locurile 10 (Felipe Massa) şi 11 (Kimi Raikkonen). Şi mai prost s-a clasat campionul mondial en-titre, britanicul Lewis Hamilton ( McLaren-Mercedes), poziţia a 18-a!

Astăzi va avea loc o nouă sesiune de antrenamente libere şi calificările, iar G.P.-ul Australiei, primul din noul sezon, se va disputa duminică, la Melbourne, de la ora 9, ora României.
Mai multe articole despre:
F1 Formula Unu Nico Rosberg antrenamente libere