MENIU

Nici măcar o acţiune a Avicola Iaşi nu s-a vândut pe piaţa Rasdaq

Foto: sobreleyendas.com

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) nu a reuşit să lichideze nici o acţiune Avicola Iaşi (AVIM), din pachetul de 9,57% pe care îl scosese la vânzare pe piaţa Rasdaq, prin intermediul unei oferte publice, potrivit unui comunicat publicat de companie.

AVAS a derulat în perioada 6-26 martie o ofertă publică de vânzare prin care intenţiona să-şi valorifice pachetul de 9,57% deţinut la Avicola Iaşi, la un preţ de 2,50 lei/unitate. Intermediarul ofertei a fost BRD SocGen.

Cotaţia din piaţă a unei acţiuni Avicola Iaşi este de 1,80 lei, potrivit nivelului la care a fost tranzacţionată pe piaţa Rasdaq, ceea ce conferă companiei o capitalizare de 21,2 milioane lei. Omul de afaceri Gigi Becali controlează 85,07% din capitalul companiei.

Societatea este specializată în creşterea păsărilor pentru carne şi ouă, industrializarea cărnii de pasăre, producerea de nutreţuri combinate, prelucrarea cărnii de pasare şi derulează operaţiuni de achiziţie de cereale pentru producerea furajelor.
Mai multe articole despre:
Iaşi AVAS Avicola Rasdaq acţiuni vânzare