MENIU

NewsIn - Olăroiu: "Am auzit de demisia lui Lăcătuş, dar nu mă mai interesează ce se întâmplă în fotbalul românesc"

Foto: NewsIn

Fostul antrenor al Stelei şi actualul tehnician al lui Al-Sadd, Cosmin Olăroiu, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că este la curent cu demisia lui Marius Lăcătuş de pe banca tehnică a grupării din Ghencea, dar situaţia roş-albaştrilor şi a fotbalului românesc nu îl mai interesează.

"Am auzit de demisia lui Lăcătuş, dar pe mine nu mă mai interesează ce se întâmplă în fotbalul românesc. Pot să pună antrenor pe cine vor, sunt destul de mari, vaccinaţi şi ştiu cel mai bine ce personalitate trebuie să aibă tehnicianul care va prelua Steaua din vară", a spus Cosmin Olăroiu.

Întrebat dacă Gigi Becali i-a mai cerut bani împrumut, în contextul în care jucătorii Stelei nu şi-au mai primit drepturile salariale de aproximativ trei luni, antrenorul lui Al-Sadd a răspuns: "Nu am mai vorbit cu Gigi de la Paşte, nu e treaba mea dacă jucătorii nu şi-au mai luat banii de aproximativ trei luni, conducerea să facă ce vrea ea".

În încheiere, Cosmin Olăroiu a vorbit şi despre perioada petrecută de la instalarea sa pe banca tehnică a grupării din Qatar, Al-Sadd: "Sunt în vacanţă în România, pe 6 iulie începe campionatul în Qatar. Conducătorii clubului sunt mulţumiţi, am calificat echipa în Liga Campionilor Asiei. Vom mai face nişte transferuri, avem nevoie de un atacant şi de un mijlocaş. Să vedem cum vom face, dacă vom lua un atacant străin, vom lua un mijlocaş autohton, şi invers. Oricum, Al-Sadd are un centru de copii şi juniori foarte bine pus la punct, m-am gândit chiar să aduc un junior român aici, să vedem pe cine voi alege".

La finalul sezonului 2008-2009 al campionatului din Qatar, Al-Sadd s-a clasat pe locul 2, cu 52 de puncte, cu 4 mai puţin faţă de câştigătoarea titlului.