MENIU

NewsIn - Nicolae Badea: "Cu fiecare meci câştigat suntem mai aproape de titlu"

Foto: NewsIn

Preşedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, a declarat duminică agenţiei NewsIn că în partida cu Rapid echipa sa a avut cea mai bună prestaţie din actualul campionat, iar şansele la titlu au crescut odată cu acest succes.

"Suntem mulţumiţi atât de scor cât şi de calitatea jocului prestat de Dinamo. Faptul că am dominat categoric o echipă care începuse foarte bine returul spune multe. Prestaţia formaţiei noastre a fost mult mai evidentă decât scorul final. În mod cert, Dinamo a făcut cel mai bun joc din actualul campionat", a spus Badea, care a adăugat că George Copos nu i-a răspuns la telefon după meci: "L-am sunat, dar nu mi-a răspuns, nu ştiu de ce, deoarece costul apelului era la mine".

Preşedintele dinamovist a încheiat spunând că în acest sezon prioritar este titlul, dar formaţia alb-roşie doreşte să obţină şi Cupa României, o competiţie în care era o specialistă: "În meciul din Cupa României sunt convins că vom întâlni un Rapid mult mai motivat după această înfrângere. Au fost şi vor rămâne un adversar de tradiţie pentru noi. Campionatul e pe locul întâi pentru noi, dar ne dorim şi cupa, pentru că în ultimii doi, trei ani am ieşit prematur din această competiţie. Sper ca jucătorii să rămână la fel de concentraţi în continuare aşa cum au făcut-o în meciul cu Rapid".

Dinamo a câştigat, sâmbătă, scor 3-0, al 100-lea meci disputat în faţa Rapidului în Liga I, provocând oaspeţilor primul eşec în campionat după şase luni, şi se menţine pe prima poziţie în clasament la patru puncte în faţa Unirii Urziceni.
Mai multe articole despre:
Liga I Rapid Nicolae Badea titlu campionat