MENIU

NewsIn - Jose Peseiro: "Oameni ca George Copos ar trebui să fie băgaţi la spitalul de nebuni sau la puşcărie"

Foto: NewsIn

Selecţionerul Arabiei Saudite şi fostul antrenor al Rapidului, Jose Peseiro, a declarat sâmbătă, în exclusivitate agenţiei NewsIn, că George Copos este singurul răspunzător pentru situaţia materială foarte grea de la gruparea de sub Podul Grant.

"Până acum toţi ştiu că George Copos m-a atacat mereu, dar nu am vrut să răspund. Dar gata, e de ajuns! Părerea mea e că, în Portugalia, oameni ca George Copos ar trebui băgaţi la spitalul de nebuni sau la puşcărie. De ce spun asta? Păi atunci când am venit la echipă, Copos spunea că sunt cea mai bună soluţie pentru Rapid, pentru ca de curând să spună că sunt cel mai prost antrenor pe care l-a avut Rapidul în ultimii 16 ani. E nebun, azi spune ceva, mâine altceva", a spus Jose Peseiro.

Fostul tehnician al Rapidului s-a arătat deranjat şi jignit de acuzele lui George Copos la adresa sa: "A spus acum în presă că am tocat nouă milioane de euro şi că sunt nenorocit, că am ruinat clubul. Eu îl întreb, unde sunt banii ăştia de care vorbeşte? Unde? Copos a încercat mereu să ascundă anumite lucruri, a creat diversiune la club. Copos a încercat mereu să-i trişeze pe toţi, pe jucători, pe manageri, pe fani, pe toată lumea. Incredibil câtă diversiune a putut crea omul ăsta!".

Peseiro a dezvăluit şi detaliile relaţiei pe care a avut-o cu George Copos cât timp a fost antrenorul Rapidului: "A încercat să-i comande pe toţi, chiar şi pe mine, dar nu am acceptat aşa ceva. Eu am luat-o pas cu pas atunci când a fost vorba de cariera mea şi nu voi accepta să mă comande cineva, niciodată! Nu am trişat pe nimeni. Să-i fie ruşine lui Copos pentru cum s-a comportat cu mine, am pierdut bani mulţi la Rapid, mi-a fost afectată imaginea, dar în continuare îmi place această echipă".

În încheiere, tehnicianul lusitan a opinat că George Copos a fost cel care a fost vinovat de plecarea lui Julio Cesar de la Rapid: "A atacat pe toată lumea, şi pe Julio Cesar, şi înainte să plece, şi după. Cine a spart clubul ăsta? Copos. A inventat tot felul de probleme şi s-a folosit de club. Trebuie băgat la puşcărie. Atât am avut de spus, dar vreau să se ştie, Jose Peseiro este un om serios, nu ca George Copos".
Mai multe articole despre:
George Copos Jose Peseiro