MENIU

NewsIn - Fanii Stelei: "Vom susţine echipa, îl vom ignora pe Becali"

Foto: NewsIn

Fanii echipei Steaua au avut, vineri, o întâlnire pentru a discuta ce atitudine vor adopta la meciul cu Gloria Bistriţa, în condiţiile în care patronul Gigi Becali este arestat, şi au decis să susţină formaţia, ignorându-l pe acesta, a declarat, pentru NewsIn, unul dintre liderii galeriei steliste.

"Dată fiind absenţa lui Gigi Becali, la meciul cu Gloria Bistriţa, vom cânta şi vom încuraja echipa. Nu ne bucurăm de necazul omului Gigi Becali, noi avem ceva doar cu finanţatorul Gigi Becali", a declarat unul dintre liderii galeriei, care a adăugat că Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti va da publicităţii un comunicat în care vor fi precizate concluziile la care au ajuns fanii în timpul întâlnirii de vineri.

Suporterii Stelei sunt în conflict cu patronul formaţiei, Gigi Becali, de mai mult timp, iar la fiecare meci al favoriţilor, îl contestă vehement pe acesta, cerându-i să plece din Ghencea.

Meciul dintre Steaua şi Gloria Bistriţa, din etapa a 22-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 18:30. Înaintea acestui joc, steliştii se află pe locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce bistriţenii ocupă poziţia a 12-a, cu 22 de puncte acumulate.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali suporteri fani