MENIU

NewsIn - Coman: Vă asigur că o să fim foarte motivaţi, nu vom pierde cu Dinamo

Foto: NewsIn

Portarul lui FC Braşov, Dani Coman, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că echipa sa va fi foarte motivată în partida din Ştefan cel Mare şi este convins că nu va pierde în faţa formaţiei pregătite de Mircea Rednic.

"Meciul cu Dinamo îl vom aborda ca şi pe celelate, adică la victorie. Suntem fotbalişti profesionişti, încă nu a venit vacanţa. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Dinamo, mai ales că jucăm în deplasare. Pentru ei e un meci decisiv, dar sunt sigur că nu vom pierde. Vă asigur că vom fi foarte motivaţi pentru această partidă", a spus Coman.

Goalkepeer-ul susţine că absenţele din lotul dinamoviştilor ar putea conta în disputa de duminică: "Avem avantajul că la ei este haos. Le lipsesc şi mulţi jucători şi vom încerca să profităm de asta, dar Dinamo are un lot numeric şi valoric foarte bun. Cei care vor intra în locul absenţilor îşi vor face la fel de bine datoria".

Portarul ardelenilor a negat cu vehemenţă speculaţiile apărute în presă cum că ar dori să revină la Rapid începând cu sezonul viitor: "Am venit la Braşov pentru a juca în cupele europene, dar nu sunt dezamăgit. Suntem o echipă nou-promovată şi am demonstrat în acest campionat că putem juca de la egal la egal cu echipele mari ale campionatului. Nu este adevărat că vreau să plec de la Braşov, s-au spus neadevăruri despre mine, nu au fost vorbele mele. M-am acomodat la echipă şi chiar mă simt foarte bine la Braşov".

Partida Dinamo-FC Braşov se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul din Ştefan cel Mare.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Dani Coman FC Braşov etapa a 33-a