MENIU

NewsIn / Boloni: "Voi analiza o eventuală ofertă din Liga I, într-o săptămână mă decid unde antrenez"

Foto: d.yimg.com

Tehnicianul campioanei Belgiei, Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că încă nu s-a hotărât ce echipă va antrena în sezonul 2009-2010, dar va analiza orice ofertă pe care o va primi, chiar şi din Liga I.

"Într-o săptămână mă voi decide unde voi antrena în sezonul viitor, deocamdată am alte treburi. Dacă voi primi o ofertă de a antrena în Liga I, o voi analiza la fel ca pe oricare alta", a spus Ladislau Boloni, care a completat că "negocierile cu Standard Liege decurg bine, dar nu e nimic stabilit acum".

Echipa pregătită de antrenorul român a câştigat titlul în Jupiler League, ediţia 2008-2009, după ce a învins pe teren propriu pe Anderlecht Bruxelles, scor 1-0, în manşa secundă a barajului pentru desemnarea câştigătoarei campionatului belgian. În partida tur, cele două formaţii încheiaseră la egalitate, scor 1-1.

După câştigarea titlului, directorul sportiv al lui Standard Liege, Dominique D’Onofrio, afirma că reprezentanţii campioanei Belgiei vor demara negocierile pentru prelungirea angajamentului tehnicianului român Ladislau Boloni, care expira la finalul acestui sezon. Boloni a preluat pe Standard în vara lui 2008, atunci când a semnat o înţelegere valabilă pe un an.

Întrebat dacă la renegocierea contractului său va încerca să obţină o sumă mai mare faţă de vechiul angajament, Ladislau Boloni a răspuns: "Performanţa este plătită prin prima de obiectiv, prin salariu. Pe parcursul lunilor, un antrenor trebuie să demonstreze că are o anumită calitate a muncii şi o bună colaborare cu cei din conducerea clubului".
Mai multe articole despre:
Liga I Belgia antrenor Boloni contract Standard