MENIU

Neţoiu: "Pentru Dinamo a fost cel mai uşor campionat din ultimi 30 de ani, toţi sunt vinovaţi pentru eşec"

Foto: Prosport

Gigi Neţoiu i-a criticat dur atât pe acţionarii cât şi pe jucătorii lui Dinamo. Fost acţionar şi el în Ştefan cel Mare, Neţoiu e de părere că Dinamo a avut parte de cel mai uşor campionat din ultimii 30 de ani, datorită parcursului slab al adversarelor tradiţionale ale "câinilor". Toţi sunt însă de vină pentru ratarea titlului, acuză Neţoiu.

"De la Badea, până la ultimul jucător, toţi sunt vinovaţi pentru acest eşec. Cred că pentru Dinamo a fost cel mai uşor campionat din ultimi 30 de ani. Spun asta pentru că Steaua, Rapid şi CFR, echipe care au un buget apropiat, nu au pus probleme deloc. E inadmisibil să câştige campionatul o echipă care acum trei ani era în B. La Dinamo s-au cheltuit 30 de milioane în trei ani de zile, bani mulţi, sunt într-o situaţie de criză, ajung să cred că Rapidul e domnişoară faţă de ce se întâmplă la Dinamo. Se vor schimba multe la Dinamo, sunt convins, pentru că e un eşec total. Aşa cum la victorie toţi au merite, acum sunt toţi de vină", a spus Neţoiu, la Telesport.

Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-2, de FC Braşov, şi nu mai are nicio şansă la titlu ca urmare a succesului obţinut de rivala Unirea Urziceni în deplasarea de la Timişoara. Braşovenii s-au impus la Bucureşti prin golurile marcate de Măldărăşanu (29) şi Roman (59).

Mai multe articole despre:
Gigi Neţoiu eşec campionat