MENIU

Negrul este încă la modă în ţinuta de Revelion

Inelele cu monturi simple se poartă de Revelion
Negrul este încă la modă în ţinuta de Revelion

Rochii vaporoase, mătăsuri naturale, blănuri sau pietre preţioase, toate sunt în vogă atunci când vorbim de toaleta pentru noaptea dintre ani. Anul acesta, în ciuda crizei economice, se poartă luxul aşa că dacă vreţi să arătaţi bine nu faceţi rabat de la calitate. Indiferent de cât sunteţi dispus să cheltuiţi pentru ţinuta de Revelion, specialiştii vă sfătuiesc să o adaptaţi personalităţii, pentru a fi siguri că o să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră.

Noaptea dintre ani nu trebuie lăsată să treacă oricum. Se spune că aşa cum te simţi de Revelion, aşa o să fie tot anul care vine. Aşa că ţinuta este importantă dacă vrei să-ţi meargă bine.

În materie de accesorii specialiştii ne sfătuiesc să optăm tot pentru geanta plic sau în general pentru cele de dimensiuni mici. De asemenea au rămas în trend pantofii cu platformă. Evident la moda a ramas şi negrul.

Foarte căutate sunt anul acesta culorile de metal: gri, argintiu sau auriu, şi de asemenea şi bijuteriile cu pietre.

Preţurile pentru o astfel de ţinută de Revelion pornesc de la căteva sute de euro însă pot ajunge şi la câteva mii, depinde de bugetul fiecăruia.

 

 

 

Mai multe articole despre:
revelion modă toalete rochii culori ţinute tendinţe