MENIU

Naţionala României a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Austria

Foto: www.budgetairlinefootball.co.uk

Naţionala României a efectuat, marţi, antrenamentul oficial înaintea partidei cu Austria, pe terenul unei grupări de liga a IV-a, pentru a proteja suprafaţa de joc a stadionului Hypo-Arena care este deteriorată de precipitaţiile căzute în ultima vreme.

Toţi jucătorii au început normal antrenamentul, însă după aproximativ 15 minute golgheterul echipei naţionale Adrian Mutu a resimţit dureri la genunchiul stâng şi şi-a continuat pregătirea alături de unul dintre preparatorii fizici. Acesta a făcut mai multe mişcări pentru a vedea dacă genunchiul poate fi forţat, iar după aproximativ 15 minute a revenit alături de restul grupului, nu înainte de a avea o discuţie cu selecţionerul.

Alături de tricolori s-a antrenat şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, în timp ce Mircea Sandu a preferat să discute la începutul şedinţei de pregătire cu Victor Piţurcă.

Antrenamentul oficial a întârziat aproximativ o oră, după ce iniţial fusese programat pentru ora 12:00, ora României. Primii care au ajuns pe terenul echipei Welzenegg au fost oficialii federali, în frunte cu Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu, care au sosit cu un alt autocar decât jucătorii.

Presa a avut acces 30 de minute la antrenamentul oficial al naţionalei.

Meciul dintre Austria şi România se va disputa astăzi, la Klangenfurt, pe stadionul Hypo-Arena, de la ora 21:30 (în direct pe ProTV), şi va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.