MENIU

Năstase: După experienţa cu PD-L-ul, nu există o pasiune de a repeta povestea cu iepuraşul

Adrian Năstase

Preşedintele CN al PSD a declarat luni seară că votul PSD va conta în desemnarea viitorului premier al României şi în formarea unui nou guvern.

\"Am avut o discuţie care a fost foarte importantă. Unii vor spune că facem terapie de grup în cadrul partidului, dar este nevoie şi de aşa ceva. A fost o supriză foarte mare şi pentru noi. Am văzut in teritoriu multe încercări de fraudă. Eu cred că este absolut inadmisibil ce s-a întâmplat. Este inadmisibil ca legitimitatea unui preşedinte să se bazeze pe ideea că a reuşit să îi ciuruiască pe ceilalţi\", a spus Năstase.

Liderul PSD a mai spus că România are nevoie de stabilitate politică şi de înţelepciune. \"Pot să vă spun că era important să ne strângem aici pentru a reafirma unitatea noastră ca partid şi de a gândi acţiunile noastre în viitor. Acţiunea imediată, dar şi în persepectivă. Nu vreau să vă dau detalii, dar vreau să vă spun că suntem în continuare hotărâţi să facem ceea ce am spus de la început: să adoptăm o linie de înţelepciune\", a spus Năstase, la finalul şedinţei PSD.

Adrian Năstase a mai subliniat faptul că trebuie ţinut cont de faptul că PSD va rămâne cu un grup parlamentar în Parlamentul României şi astfel voturile lor vor vonta în luarea unei decizii: \"Punctul nostru de vedere va conta\".

Întrebat despre o eventuală guvernare cu PD-L, Năstase a spus: \"Nu cred că, după experienţa cu PDL-ul la guvernare, există o foarte mare pasiune între colegii mei de a repeta povestea cu iepuraşul\".

Mai multe articole despre:
alegeri guvern PSD Adrian Năstase vot