MENIU

Năstase despre Roberta Anastase: Frumuseţea trece, prostia se pare că nu

FOTO: NewsIn
Năstase: E o chestiune absolut jenantă

Aleşii noştri au probleme foarte importante cum ar fi, de exemplu, pe ce scaun stau şi ce coleg au în sala de şedinţe. O astfel de dispută a avut loc la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Protagonişti - preşedintele Camerei, Roberta Anastase şi vicepreşedintele forului, Adrian Năstase.

Aproape 40 de minute au fost pierdute de conducerea Camerei Deputaţilor cu reaşezarea pe locuri. Secretarul Camerei, Valeriu Zgonea spune că scandalul a pornit de la nemulţumirile Robertei Anastase. Ea a refuzat să mai stea lângă deputatul PSD Adrian Năstase, pe motiv că acesta ..."îşi exercită puterea prin formalisme" şi a cerut să aibă în stânga şi în dreapta colegi din PD-L. 

Ideea n-a fost deloc pe placul lui Năstase care a spus că aceasta este o decizie neprincipială. Atmofera încordată a răzbătut şi în afara sălii de şedinţă. Întrebat dacă a intimidat-o pe colega democrat liberală, Năstase a replicat sec..."poate doar din punct de vedere intelectual". 

"Ceea ce o deranjează probabil, aşa mi-a zis cineva, e că aş putea să văd notiţele pe care i le fac consilierii cu ce să spună la fiecare dintre punctele de pe ordinea de zi. Bănuiesc. În sfârşit e o chestiune absolut jenantă, după părerea mea este o chestiune care dă dreptate unui prieten al meu care spunea că, nu vreau să fiu răutăcios, dar îl citez- frumuseţea trece, prostia se pare că nu", a adăgat Adrian Năstase într-o intervenţie la Radio Guerilla.

"A fost o mică şicană care a prelungit Biroul Permanent cu 30-40 minute. Eu am înţeles-o şi pe doamna Anastase. Domnia sa a vrut să îi aibă în stânga şi dreapta pe oamenii cu care colaborează. Domnul Năstase este o piesă grea, uneori şi de digerat", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.