MENIU

Naftogaz a trimis companiei ruse Gazprom o felicitare de Crăciun

Foto: telegraph.co.uk

Ucrainenii nu şi-au pierdut simţul umorului. Strânşi cu uşa de Moscova în războiul gazelor, nu au uitat că miercuri atât ei, cât şi vecinii ruşi sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi. Ocazia perfectă pentru urări de bine...

Felicitarea trimisă de compania de stat ucraineană Naftogaz omologilor de la Gazprom a fost mai degrabă recunoaşterea crudului adevăr. Gigantul energetic rus a fost şi rămâne principalul furnizor de gaze naturale din zonă.

"Cei care lucrează în domeniul petrolului şi al gazelor se pot mândri că tocmai prin munca lor grea, dar prestigioasă depinde în mare măsură securitatea energetică a lumii".

Urmează apoi ironiile fine. Naftogaz le urează ruşilor tot ceea ce vecinii lor le-au refuzat de la întreruperea livrării de combustibil, pe 1 ianuarie.

"Dorim familiilor şi prietenilor dumneavoastră prosperitate şi bunăstare, bucurii, respect reciproc şi siguranţa zilei de mâine! Fie ca anul ce a venit să dăruiască mai multă iubire inimilor voastre şi să sporească înţelepciunea în privinţa chestiunilor cotidiene".

Urările de Crăciun trimise companiei Gazprom au fost semnate de preşedintele companiei Naftogaz, Oleg Dubina, de vicepreşedinţii companiei şi de membrii Consiliului de Administraţie.

Mai multe articole despre:
Gazprom Crăciun Naftogaz felicitare