MENIU

Mutu, Petre şi Săpunaru au lipsit de la primul antrenament al naţionalei înaintea meciului cu Serbia

Foto: NewsIn

Tricolorii s-au antrenat, luni, aproximativ o oră pe stadionul Farul, fără Adrian Mutu, sosit cu doar câteva ore înainte, Ovidiu Petre, în privinţa căruia medicul va decide astăzi dacă va rămâne în lot, şi Cristian Săpunaru, care încă nu a ajuns la Constanţa.

La şedinţa de pregătire, care a început la ora 18:45, au participat 19 jucători din cei 22 convocaţi. Mutu a lipsit din cauza faptului că s-a alăturat lotului cu doar câteva ore înaintea antrenamentului. Un alt tricolor, stelistul Ovidiu Petre, care s-a accidentat în meciul de campionat cu FC Argeş, a fost lăsat la hotel, o decizie în privinţa sa urmând să fie luată de medicul Popmpiliu Popescu în decursul zilei de astăzi. 

O altă absenţă a fost cea a fundaşului lui FC Porto, Cristian Săpunaru, care a ajuns abia în cursul serii de luni la Constanţa, unde va fi adus de directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan.

Timp de 25 de minute, tricolorii au efectuat alergări uşoare, după care au urmat exerciţii de stretching. În ultimul sfert de oră, opt dintre jucătorii naţionalei, Nicoliţă, Bourceanu, Goian, Costea, Marica, Tamaş, Cociş şi Gigel Bucur, au făcut câteva serii de sprinturi.

Partida dintre România şi Serbia se va disputa la data de 28 martie, la Constanţa, de la ora 20:45.

Mai multe articole despre:
România Serbia Adrian Mutu Ovidiu Petre CM 2010