MENIU

Mutu: "Nu am bani să plătesc amenda! Nici dacă nu cheltuiam nimic în toată cariera nu strângeam banii necesari!"

Foto: NewsIn

Adrian Mutu a vorbit despre decizia TAS, care l-a obligat să plătească celor de la Chelsea peste 17 milioane de euro, pentru scandalul "Cocaina". Internaţionalul român a declarat că nu are banii necesari pentru a plăti amenda şi a recunoscut că în zilele următoare va încerca să negocieze cu gruparea engleză.

"Nu am bani să plătesc amenda. Nici dacă nu cheltuiam nimic în toată cariera nu strângeam banii necesari. Voi face o propunere şefilor de la Chelsea, în următoarele 10 zile voi vedea ce se întâmplă. Nu e uşor totuşi să vorbeşti cu Abramovic, este un om important la care nu ajungi prea uşor. Nu poţi să baţi la uşă şi să zici că vrei să stai de vorbă cu el", a spus Adrian Mutu, pentru Antena 1.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins, pe 31 iulie, memoriul prin care Adrian Mutu contesta decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.
Mai multe articole despre:
Chelsea amendă bani Adrian Mutu TAS