MENIU

Mutu, criticat de oficialii Fiorentinei: \"Trebuie tras de urechi\"

Mutu, criticat de oficialii Fiorentinei

Sandro Mencucci, administratorul delegat al echipei AC Fiorentina, a comentat într-un intreviu acordat Rai Tre incidentul în care a fost implicat Mutu, care a lovit un cetăţean libanez la o petrecere. Oficialul Fiorentinei l-a criticat pe internaţionalul român, declarând că acesta nu ar fi trebuit să fie la petreceri într-o perioadă în care se reface după o operaţie la genunchi.

Vineri, \"Briliantul\" a fost din nou în prim-planul presei din Italia şi România, după ce cotidianul local \"Il Firenze\" a dezvăluit că acesta a fost implicat într-un incident la o petrecere din Florenţa, care a avut loc pe 3 decembrie. Mutu l-ar fi lovit pe un cetăţean libanez cu pumnul, acesta având nevoie de şapte zile de spitalizare. Ulterior, presa italiană a explicat că internaţionalul român a acţionat în legitimă apărare, fiind agresat de libanezul în vârstă de 43 de ani.

Astăzi, un oficial al Fiorentinei a comentat incidentul în care a fost implicat decarul grupării \"viola\".

\"Lăsând la o parte accidentarea, Mutu trebuie tras de urechi chiar dacă a fost agresat, la ora trei dimineaţa trebuie să se odihnească şi să nu umble aiurea. Trebuie să se comporte ca un sportiv, lucru pe care ştie să-l facă foarte bine\", a spus Sandro Mencucci, administratorul delegat al echipei AC Fiorentina, într-un intreviu acordat Rai Tre, citat de violanews.com.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie, după ce a fost operat la meniscul genunchiului drept.

Mai multe articole despre:
Fiorentina incident Adrian Mutu libanez