MENIU

Munteanu spune că nu îşi va da demisia nici dacă va pierde următoarele două meciuri

Foto: NewsIn

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Steaua, scor 0-1, că nu va lua în calcul demisia nici dacă va pierde şi următoarele două jocuri din campionat, cu Unirea Urziceni şi Dinamo.

"Mi-e greu să cred că am pierdut acest meci, fotbalul este nedrept. Steaua a speculat mai bine decât noi şi a câştigat. Mulţi jucători de la Oţelul se cred titulari de drept şi o să am o discuţie cu ei în zilele următoare, pentru că m-au dezamăgit. Nu-mi dau demisia nici dacă pierd şi cu Urziceni, şi cu Dinamo. Campionatul e lung, şi în 34 de etape se pot întâmpla multe", a spus Munteanu.

Căpitanul Oţelului, Gabriel Paraschiv, s-a declarat foarte dezamăgit de evoluţia echipei sale: "Am făcut un meci foarte slab. Dacă vom continua tot aşa, nu va fi deloc bine pentru Oţelul. Trebuie să ne revenim în scurt timp, altfel ne vom îndepărta de obiectiv. Am jucat slab, Steaua a fost peste noi. Nu am cum să înţeleg de ce în ultimul sfert de oră, când Steaua era cu un om în minus, noi tot ne apăram. Am jucat foarte slab în toate meciurile de până acum".

Oţelul Galaţi a înregistrat a doua înfrângere consecutivă din acest sezon, scor 0-1 cu Steaua. În etapa precedentă, gălăţenii au fost învinşi de CFR Cluj, cu acelaşi scor.