MENIU

Moldovan: "Am discutat cu Keşeru, nu ar spune nu unei veniri la Vaslui, dar nu e nimic concret"

Foto: www.protvmagazin.ro

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, că a avut o discuţie de principiu cu atacantul lui FC Nantes, Claudiu Keşeru, însă negocierile dintre părţi nu au fost demerate deoarece jucătorul are mai multe variante în acest moment.

"Am discutat cu Keşeru, am purtat o discuţie şi cu Adrian Porumboiu, e un jucător talentat în care am mare încredere. Ştiu situaţia lui, cei de la Nantes vor mai mult să-l vândă decât să-l împrumute, dar până acum nu am vorbit nimic cu cei de acolo. Vom vedea dacă îl transferăm pe Keşeru după reunirea lotului. El nu ar spune nu unei veniri la Vaslui, dar nu e nimic concret. Mai e mult până la un transfer", a spus Moldovan.

Fost jucător la FC Nantes între 2000 şi 2004, Viorel Moldovan afirmă că aşteaptă de la Keşeru să "explodeze" în viitorul apropiat şi crede că ar putea juca chiar la echipa naţională. "A jucat cu mine la Nantes, e un fotbalist talentat şi ar fi timpul să devină o certitudine pentru că este de multă vreme o speranţă. Eu am încredere în el şi cred că poate exploda. E un băiat de caracter, pe care te poţi baza. E jucător de echipa naţională. Dacă îi dai încredere, el poate face multe lucruri bune", l-a lăudat fostul internaţional român pe Keşeru.

În vârstă de 22 de ani, Claudiu Keşeru s-a transferat la FC Nantes în 2003, pe când avea doar 17 ani, iar în sezonul trecut a fost împrumutat în liga a doua, la Libourne, pentru care a marcat 11 goluri în 17 meciuri. În această ediţie de Ligue 1, Keşeru a jucat în 9 meciuri şi a înscris o singură dată.

În altă ordine de idei, Viorel Moldovan a mai afirmat că a făcut o ofertă tentantă celor de la Gaz Metan Mediaş pentru mijlocaşul Alexandru Curtean, dar a fost refuzat. "FC Vaslui a făcut o ofertă mai mult decât decentă celor de la Mediaş, dar au refuzat. Probabil, pretenţiile lor financiare sunt mult mai mari. Curtean e un jucător pe care mi-l doresc", a mai spus tehnicianul Vasluiului.