MENIU

Modelul Danielle Lloyd, bătută de două femei într-un club de noapte. Imagini şocante

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Presa internaţională a difuzat imagini şocante ale modelului britanic Danielle Lloyd, care a fost aruncată peste o masă plină de pahare, într-un club din Londra.

Paparazzi au surprins-o pe tânăra, în vârstă de 25 de ani, întinsă pe trotuar în faţa clubului de noapte, plină de sânge şi în stare de şoc. Cu câteva ore mai devreme, Danielle şi-a făcut intrarea în club, la braţul jucătorului de fotbal Jamie O'Hara. 

"Danielle a suferit răni grave la spate şi la picior şi a avut nevoie de mai multe copci", a declarat purtătorul de cuvânt al modelului britanic. 

Este pentru a doua oară când Danielle Lloyd devine victima unui scandal. În urmă cu o lună, tânăra a fost atacată, într-un club de noapte, de câţiva prieteni ai fostei iubite a fotbalistului O'Hara.

Se pare că Danielle a fost atacată, luni seară, de două femei care au aruncat-o peste o masă plină de pahare. Potrivit autorităţilor, atacatoarele au fost identificate şi reţinute de poliţie.

Danielle Loyd a devenit celebră după ce a fost la un pas de a câştiga concursul Miss Marea Britanie, în 2006. Mai multe surse au dezvăluit atunci, că Danielle avea o relaţie cu un membru al juriului, fotbalistul Teddy Sheringham, lucru care a împiedicat-o să devină Miss Marea Britanie.

 

Mai multe articole despre:
Londra bătaie sânge model Danielle Lloyd