MENIU

Mitrea către Vanghelie: Măi băiatule, dacă te mai legi de soţia mea o să ai altfel de probleme cu mine, aşa ca între bărbaţi!

Miron Mitrea şi Marian Vanghelie au trecut la ameninţări directe
Marian Vanghelie şi Miron: Cândva erau gata să împartă şi-o pâine, acum nu mai încap în acelaşi partid

Acuzaţii grave de corupţie şi de manipulare de dosare între Marian Vanghelie şi Miron Mitrea, în direct la Realitatea TV, urmate de ameninţări golăneşti.

Miron Mitrea şi Marian Vanghelie au prefaţat marţi seară, în direct la Realitatea TV, războiul care va urma în următoarea perioadă în interiorul PSD.

\"Mi se pare ciudat că două persoane care erau atacate acum doi ani de zile de Traian Băsescu în mod dur este vorba de Mitrea şi Oprea, astăzi vorbesc acelaşi limbaj ca Traian Băsescu. Incredibil aşa ceva! Unul e la vedere în tabăra cealaltă şi celălalt ne atacă din interiorul partidului şi spune că PSD e un partid slab\", a spus Vanghelie care l-a asigurat pe Mitrea că PSD stă bine \"pentru că nu ne mai interesează pe noi dosarele de corupţie care îl privesc pe dânsul\", s-a apărat Vanghelie de acuzaţiile lui Mitrea.

Vanghelie l-a acuzat pe Mitrea că acum creează o problemă de imagine PSD şi a afirmat că el nu este o problemă pentru partid. \"Traian Băsescu m-a transformat într-o ţintă pentru că eu puteam să spun multe lucruri\", a spus Vanghelie în opinia căruia Mitrea nu trebuie dat afară din partid.  Vanghelie l-a întrebat pe acesta cine este Cristi Burci încercând să facă referire la perioada când Mitrea a condus ministerul Transporturilor. \"Bineînţeles că ştiu cine este Cristi Burci. Chestia asta cu dosarele ţi-am spus să o laşi că nu e pentru tine, nu ştii să te joci cu ele. Ne-ai băgat în multe necazuri cu dosarele tale şi cu afirmaţiile făcute despre ele\", a replicat Mitrea. Vanghelie l-a acuzat că a creat o problemă partidului din cauza acuzaţiilor de corupţie care i-au fost aduse: Nu, nu dumneavoastră ne-aţi creat o problemă cu acuzaţiile de corupţie. Aţi creat o problemă în partid cu tot ce aţi făcut când aţi fost ministru şi cu tot ce aţi făcut cu Cristi Burci. Aţi vrut să luaţi în continuare Ministerul Transporturilor\".

\"Am vrut ministerul ăsta pentru Liviu Dragnea. V-am spus la toţi că eu nu mai intru în guvern. Termină cu chestiile astea comunistoide a la Hrebenciuc! Atât aţi învăţat, doar să atacaţi\", a replicat Mitrea care a asigurat că nu are nicio problemă legată de vreun act de corupţie.

\"Nu v-aţi bătut pentru niciun principiu social-democrat, domnule Mitrea\". Aşa a sunat una dintre acuzaţiile lui Vanghelie la adresa lui Mitrea. Vanghelie a spus că Gabriel Oprea trebuia să îi facă un dosar lui Traian Băsescu din calitatea sa de prefect al Capitalei \"Am martori care au participat la discuţii\", a ţinut să întărească Vanghelie care i-a spus lui Mitrea: \"Sunteţi epuizat\".

\"Ştiu, Marian. Tu eşti viitorul partidului nostru\",  a spus Mitrea, care a refuzat să îi mai răspundă lui Vaghelie pe motiv că este sub demnitatea lui.

\"Da, demnitatea dumneavoastră este de a vă pune soţia să voteze\", a replicat Vanghelie.

\"Măi băiatule dacă te mai legi de soţia mea o să ai altfel de probleme cu mine, aşa ca între bărbaţi!\", s-a enervat  Mitrea.

Miron Mitrea a declarat că cei care au făcut parte din stafful de campanie al lui Mircea Geoană şi care au condus partidul în ultimii ani \"şi-au terminat mandatul\". Mitrea a spus că el nu vorbeşte de o reformă a partidului, ci de faptul că există un electorat care trebuie reprezentat.