MENIU

Mititelu: "Dacă nu pierdeam puncte pe mâna arbitrilor, poate luptam la campionat!"

Foto: NewsIn

Adrian Mititelu, finanţatorul Universităţii Craiova, s-a declarat foarte fericit la finalul partidei cu CFR Cluj, câştigată clar de gruparea din Bănie, scor 4-1. Mititelu a afirmat că echipa sa putea să mai înscrie. În plus, Mititelu a acuzat prestaţiile arbitrilor din meciurile Universităţii, care ar fi privat gruparea olteană de o poziţie mult mai bună în clasament.

"Dacă nu pierdeam atâtea puncte din cauza arbitrilor, poate eram şi noi în hora luptei pentru campionat. Poate vom vedea asta la anul, la Craiova. Nu mă aşteptam să batem cu 4-1, dar pe lîngă golurile pe care le-am înscris, puteam să mai dăm încă trei sau patru. Nu ştiu ce să mai cred, ori noi am jucat foarte bine, ori CFR-ul a jucat prost. Totuşi, parcă am fost ultra-zmei, iar Clujul nu a arătat nimic. Nici n-au existat pe teren! Cred că sînt 1200 de nopţi de cînd aşteptam un asemenea meci, dar poate că altfel s-ar fi desfăşurat partida dacă nu marcam repede", a spus Mititelu la "Fanatik", la OTV.

Universitatea Craiova a trecut duminică, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 4-1, rezultat în urma căruia oltenii au urcat pe locul 6 în clasament, depăşind formaţiile FC Vaslui şi Steaua.