MENIU

Mititelu: Am pierdut două puncte cu Unirea Urziceni

Foto: NewsIn

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, consideră că echipa sa ar fi meritat să câştige partida cu Unirea Urziceni, scor 0-0, disputată vineri, în etapa a 25-a din Liga I. Egalitatea din teren persistă şi la nivelul declaraţiilor, managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, fiind şi el de părere că formaţia sa ar fi meritat mai mult decât o remiză.

"Am pierdut două puncte, pentru că trebuie să ţinem cont cum au jucat cele două echipe. Noi am atacat, iar ocaziile lor au venit pe fondul avântării noastre în atac", a spus Mititelu, adăugând că ialomiţenii au încercat prin toate mijloacele să plece cu un punct de la Craiova.

Mititelu a explicat şi evoluţia ceva mai ştearsă a fraţilor Florin şi Mihai Stoica, după o serie de meciuri foarte bune: "S-a scris mult despre Florin şi Mihai Costea şi e un lucru prea nou pentru ei această presiune. Nu pot evolua la nivel maxim meci de meci, dar sunt încrezător că ei vor repeta în curând evoluţia din meciul cu CFR Cluj. În plus, Dan Petrescu şi-a învăţat lecţia bine şi a făcut un marcaj strâns la cei doi".

Patronul Universităţii a subliniat că nu s-a pus niciodată problema stabilirii titlului ca obiectiv pentru formaţia craioveană. "Nu ne gândim la titlu, nu am făcut-o deloc în acest sezon. Nu suntem pregătiţi în acest an. Noi vrem să mergem doar în Europa League", a spus Adrian Mititelu la GSP TV.

Rezultatul de la Craiova a fost comentat şi de managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica: "Este un rezultat echitabil, dar, dacă a fost o echipă care s-a ridicat mai mult deasupra celeilalte, aceea este Unirea Urziceni. Dacă mi se propunea un 0-0 la început, deşi nu mi s-a propus, aş fi fost mulţumit, dar acum consider că am fi meritat mai mult".

Oficialul grupării ialomiţene a comentat şi eliberarea din arest a patronului Stelei, Gigi Becali: "Mă bucur că Gigi a fost eliberat. Noi, cei care am lucrat cu el, chiar dacă nu mai eram în relaţii atât de bune, ne pierdusem speranţa. Mă bucur pentru familia lui, pentru că ştiu ce înseamnă acum, de Sfintele Sărbători, prezenţa lui acasă".