MENIU

Miron Mitrea spune că un alt Guvern s-ar putea să cadă de două ori în Parlament

Foto: NewsIn

Miron Mitrea a declarat la Realitatea TV că în cazul retragerii miniştrilor PSD, un alt Guvern pe care ar urma să-l prezinte Parlamentului PD-L ar putea să cadă în Legislativ de două ori. El a sugerat că formaţiunea sa nu ar mai vota un nou Executiv.

"Noul guvern trebuie să vină în faţa Parlamentului pentru a primi un vot de încredere. În maxim 45 de zile. Probabil că actuala situaţie parlamentară o să cadă, o să vină un nou guvern şi până să cadă şi acela vin alegerile şi după aceea se face pace", a spus Mitrea.

Fostul secretar general al PSD a spus că plecarea lui Nica şi a PSD din Guvern schimbă componenţa politică a Cabinetului Boc şi, pentru validarea unei noi structuri a Executivului, este nevoie de un nou vot al Parlamentului. "Probabil că va cădea de două ori în maximum 45 de zile", a spus fostul lider al PSD.

Mitrea a mai spus că, din punctul său de vedere, PSD ar fi trebuit să-şi retragă miniştrii din Cabinetul Boc imediat după anunţul actualului premier referitor la propunerea sa de a fi remaniat Dan Nica din fruntea Internelor.

Mai multe articole despre:
guvern PSD Emil Boc Dan Nica Miron Mitrea remaniere