MENIU

Mircea Geoană: Vom propune un nou ministru de Interne până luni, cel târziu

Dragnea: Am o reţinere să accept să fiu ministru de Interne
Foto: NewsIn

Preşedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, a declarat joi că propunerea pentru postul de ministru al Administraţiei şi Internelor va fi făcută până cel târziu luni.

"Va trebui să păstrăm numele candidatului până când Comitetul Executiv Naţional se va pronunţa. Opinia mea este deja formulată, dar este firesc şi colegial să avem această decizie într-un for statutar al partidului", a declarat joi Mircea Geaonă.

Preşedintele PSD a mai afirmat că va exista o singură propunere din partea conducerii partidului şi că s-au hotărât şi numele celorlalţi secretari de stat pentru funcţiile din Ministerul de Interne.

Dragnea: Am o reţinere să accept să fiu ministru de Interne

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat că i s-a propus să fie ministru de Interne, dar spune că încă nu a luat o decizie întrucât trebuie să se gândească serios dacă renunţă la şefia Consiliului Judeţean Teleorman pentru a veni la MAI.

"Am o reţinere, am candidat la Consiliul Judeţean Teleorman, am câştigat. E o decizie greu de luat", a spus Dragnea. "Am vorbit cu colegii mei din organizaţie, cu primarii, o parte dintre ei zic da, o parte zic nu, e o decizie greu de luat şi trebuie să mă sfătuiesc şi cu preşedintele şi colegii din partid şi, mă rog, azi-mâine o să iau o decizie", a adăugat Liviu Dragnea.