MENIU

Mircea Geoană ar dori să fie "preşedinte de universitate", dacă nu ar fi om politic

Foto: Realitatea TV

"Dacă aş face altceva decât politică, mi-aş dori să fiu preşedinte de universitate". A spus-o Mircea Geoană, la emisiunea "Tu decizi", de la Realitatea TV. Candidatul Geoană a vorbit cu patimă şi despre greşelile sale gramaticale -pe care şi le recunoaşte- dar şi despre cele ale colegilor de partid.

"Mă consider un om din clasa mijlocie în România, nu avem casă, dar când va veni momentul o să facem şi acest pas", a declarat Geoană, care a adăugat: "Visez ca după ce termin cu politica, să fac un doctorat în istorie, mă pasionează istoria".

"Dacă aş face altceva decât politică, mi-aş dori să fiu preşedinte de universitate, să încerc să-i ajut pe cei tineri", a mai spus candidatul la preşedinţie.

La aceeaşi emisiune, candidatul Geoană a avut si câteva pilde.
Despre soacră: "Faptul că e celebră e că e soacră, faptul că e şi mai celebră e că e soacra lui Geoană".

Despre soţie: "Senzaţia ca numai femeile sunt bune la cratiţă e greşită. În familie vom lua tot timpul deciziile împreună, pentru că aşa mi-am învăţat şi copii".

Despre Ion Iliescu, Mircea Geoană a declarat: "Ceea ce a făcut bine trebuie să păstrăm, ce a făcut prost dăm deoparte". Geoanî nu l-a uitat nici pe Vanghelie: "Nici pe mine nu mă bucură că a făcut foarte multe greşeli la tv, dar a pornit de jos, foarte de jos".