MENIU

Mircea Geoană, abandonat în public de preşedintele Traian Băsescu la Craiova

Geoană: Am vrut să evit momentul din martie anul trecut, când preşedintele şi primul-ministru de atunci au oferit un exemplu nedemn de funcţiile pe care le ocupau
Foto: REALITATEA.NET

Traian Băsescu a vrut să fie singurul demnitar care ţine un discurs la momentul lansării Ford Transit Connect. Cel puţin asta a susţinut preşedintele Senatului, Mircea Geoană, prezent si el la evenimentul de la Craiova.

Anul acesta i-a venit rândul lui Mircea Geoană să se plângă că SPP-ul nu l-a lăsat să se apropie de Traian Băsescu pe scena inaugurării primului model Ford de România.

"Preşedintele a dorit să fie singurul demnitar care vorbeşte şi, ca să vă spun foarte direct, am vrut să evit momentul din martie anul trecut, când preşedintele şi primul-ministru de atunci au oferit un exemplu nedemn de funcţiile pe care le ocupau", a spus Mircea Geoană.

De pe scenă de la Craiova Traian Băsescu a ţinut să îi salute pe toţi oficialii şi liderii politici participanţi la eveniment. Mai mult, domnul pe care Traian Băsescu l-a invitat să urce pe scenă alături de el, ba chiar i-a întins mâna, este Călin Popescu Tăriceanu.

"Vreau să mulţumesc Guvernului Tăriceanu pentru flexibilitatea de care a dat dovadă în negocierile cu investitorul şi pentru modul de a răspunde la doleanţele şi cerinţele investitorului, făcând ca acest contract să se semneze. Cu Ford România, cu Ford Craiova, România va merge mai departe", a spus preşedintele la Craiova.