MENIU

Mirabela Dauer şi-a abandonat unicul fiu la doi ani

Foto: muzica9.ro

Este unicul fiu al cântăreţei Mirabela Dauer, de care aceasta s-a rupt când micuţul împlinise abia doi ani. De atunci, băiatul a rămas în grija tatălui său, fostul regizor de la TVR Traian Popovici (al doilea soţ al celebrei soliste).

Trecutul său a fost, chiar şi pentru Mirabela, un subiect închis. O singură dată, în preajma ultimului Crăciun, cântăreaţa a vorbit public, într-o emisiune TV, despre copilul căruia i-a dat naştere: "Regret enorm că nu-mi cunosc băiatul. Acum, nici nu mă mai interesează să-l văd. Nu pot forţa pe nimeni să mă iubească!".

În spatele acestei declaraţii se ascunde o sfâşietoare dramă. Drama mamei care nu şi-a mai vazut fiul de aproape 20 de ani!

Ultima lor întâlnire a avut loc când Nanu (Popovici, pe numele de familie) era în clasa a VI-a! Acum are 33 de ani şi, de opt ani, are o familie.

Cu 20 de ani în urmă, cântăreaţa a încercat, ultima oară, să-şi apropie fiul pe care îl părăsise la doi ani. Când Nanu avea în jur de 13 ani, Mirabela l-a luat, într-o vară, la mare. Cântăreaţa era pe afişele mai multor spectacole de pe litoral şi a crezut că ar putea să reintre astfel în viaţa băiatului. A primit însă o palmă usturâtoare.

Copilul a cerut să se întoarcă la tatăl lui, la Bucureşti, după doar trei zile! A fost o ruptură dureroasă a relaţiei dintre fiu şi mamă.

CITEŞTE MAI MULT ÎN CANCAN. 

Mai multe articole despre:
copil fiu cântăreaţă Mirabela Dauer