MENIU

Miniştrii PSD nu au participat la şedinţa de Guvern de joi seară

Foto: cotidianul.ro
E. Andronescu: Dacă vom fi chemaţi, ne vom duce, în mod categoric, întrucât este o obligaţie

Miniştrii PSD nu au participat la şedinţa de Guvern de joi seară pentru că nu au fost convocaţi, au anunţat Ecaterina Andronescu şi Marian Sârbu. Pe de altă parte, deputatul PD-L Sulfina Barbu a declarat că aceştia sunt obligaţi să participe având în vedere că se află într-o perioadă de preaviz de 15 zile.

"Nu am primit, încă, invitaţia, dar probabil că urmează să sosească. Nu ne-a anunţat nimeni până acum, am văzut la televizor", a spus Ecaterina Andronescu referindu-se la şedinţa de Guvern de joi seară.

De regulă, spune ministrul, Secretariatul General al Guvernului ne anunţă telefonic convocarea oricărei şedinţe a Executivului.

"Dacă vom fi chemaţi, ne vom duce, în mod categoric, întrucât este o obligaţie", a asigurat Ecaterina Andronescu.

Nici Marian Sârbu nu a fost convocat la şedinţa de joi seară. "Până în acest moment, nu am nicio informaţie în acest sens", a spus ministrul Muncii. Întrebat dacă va participa la întâlnirea de la Palatul Victoria, Sârbu a spus că "indicat ar fi să participe unul din secretarii de stat" de la minister.

"În principiu nu ar fi o problemă să participăm la astfel de şedinţe, deşi poate că, în condiţiile actuale, la o astfel de şedinţă ar fi mai indicat să participe unul din secretarii de stat de la Ministerul Muncii. Probabil că ar fi mai dezirabilă prezenţa la şedinţă a secretarului de stat care există, în momentul de faţă, în Guvern, desemnat de PD-L, şi care a mai participat la asemenea şedinţe", a explicat Sârbu, asigurând, totodată, că, "dacă primul ministru va considera necesar să participe chiar miniştrii demisionari, nu cred că ar fi o mare problemă".

Citeşte şi...