MENIU

Mihai Voicu, PNL: Organizaţiile PD-L din teritoriu îşi împart voturile între partid şi Elena Băsescu

Foto: curierulnational.ro
În ceea ce priveşte declaraţia Elenei Udrea că va vota la alegerile europarlamentare cu Elena Băsescu, Voicu numeşte strategia PD drept una "bizară"

Mihai Voicu, deputat şi vicepreşedinte PNL, a declarat luni seară la Realitatea TV că, din surse sigure, ştie că există primari PD din teritoriu care au primit "cotă" de la preşedinţii judeţeni: cât să obţină pentru PD şi cât pentru Elena Băsescu la alegerile pentru Parlamentul European.

"Cunosc cazuri şi am informaţii de la primari PD din teritoriu care au primit cotă de la preşedinţii PD judeţeni: cât să obţină pentru PD şi cât pentru Elena Băsescu", a declarat Mihai Voicu.

În ceea ce priveşte declaraţia Elenei Udrea că va vota la alegerile europarlamentare cu Elena Băsescu, Voicu numeşte strategia PD drept una "bizară".

"Cu cine votează Elena Udrea este problema ei ca cetăţean, însă această strategie bizară a PD arată că este ceva făcut la ambiţie, arată cine este adevăralul preşedinte al PD. Sondajele arată că Elena Băsescu va obţine în jur de 6-7%, iar numărul de voturi necesar pentru a intra în Parlament este de 3%. Restul de voturi reprezintă un mandat pierdut pentru PD", a mai spus Voicu.

Pe de altă parte, Vasile Gherasim, deputat PD-L, spune că scorul pe care îl va obţine Elena Băsescu vine de la cei nehotărâţi sau de la cei care încă nu au votat, nu de la PD-L. "Nu cred că se pierde mai mult decât un mandat, adică cel al Elenei Băsescu, în această cursă. După exerciţiul electoral Elena Băsescu se va întoarce în partid", a mai spus Gherasim.