MENIU

Mihai Stoichiţă: Putem să spunem că este un punct câştigat

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat după egalul din Ghencea cu lanterna roşie a Ligii I, Gloria Bistriţa, că oboseala şi-a spus cuvântul şi de aceea jucătorii săi nu au putut obţine mai mult din acest meci.

"Putem să spunem că este un punct câştigat. Ne-am chinuit foarte mult din cauza acelui autogol. Am fost obosiţi, am fost lipsiţi de prospeţime, dar asta este viaţa şi trebuie să suportăm aceste lucruri. Nu am ajuns de foarte multe ori în situaţii de a marca, iar atunci când am făcut-o, am ratat sau portarul advers a avut intervenţii miraculoase. Nu am ce să le reproşez elevilor mei. Avem două săptămîni în care să punem la punct lucrurile şi să  revină jucătorii accidentaţi în lotul nostru subţiat", a declarat Mihai Stoichiţă la conferinţa de presă.

Stoichiţă a spus că nu l-a certat pe Toja pentru autogol, pentru a nu-l dărăma psihic.

"Nu l-am certat pe Toja, mai am nevoie de el, nu pot să-l dărâm din punct de vedere psihic. Poate el îmi va câştiga meciul următor", a mai spus Stoichiţă.

Antrenorul Stelei a vorbit şi despre atitudinea suporterilor, spunând că nu îi înţelege.

"Nu înţeleg atitudinea suporterilor, de ce unii dansează într-un picior după un asemenea rezultat. Fanii din păcate nu-şi dau seama că huiduie echipa de fapt. E o situaţie delicată şi trebuie să o depăşim", a încheiat Stoichiţă.

Fundaşul Ionuţ Rada consideră că atmosfera din tribune a fost un atu pentru Gloria: "Trebuia să facem noi mai mult şi să câştigăm, dar nu am jucat aşa cum ne-am fi dorit. Bistriţa a venit aici să se apere, iar în câteva rânduri ne-a pus în pericol pe contraatac. Cred că adversarul a profitat de atmosfera ostilă din tribună. Până la urmă, e bine că nu am pierdut şi am rămas în plutonul fruntaş. În momentul de faţă cel mai mult avem nevoie de linişte, pe care sper să o regăsim în cantonamenul de la Forban, unde să punem la punct anumite aspecte, iar domnul Stoichiţă să aibă ocazia să ne cunoască mai bine, întrucât nu a avut timp până acum".

Robinson Zapata spune că egalul înregistrat pe teren propriu cu ultima clasată este dureros: "Bistriţa a făcut un meci foarte bun, s-a apărat bine, organizat şi a încercat să ne surprindă pe contraatac. Cel mai mult ne doare că nu am câştigat această partidă pentru că am jucat cu ultima clasată. Am pierdut două puncte mari pe teren propriu. Nu este uşor să joci într-o asemenea atmosferă, când ştii că propria conducere e huiduită de fani. Cu toate acestea, Steaua trebuie să joace meciurile de pe teren propriu cu suporteri, nu fără ei".
Steaua nu a reuşit decât un egal cu ultima clasată a Ligii I, Gloria Bistriţa, scor 1-1, în etapa a 9-a.