MENIU

Mihai Şerban, al doilea finalist la Testul de Afacereză

Şerban Mihai/Foto: REALITATEA.NET

Mihai Nicolae Şerban s-a calificat marţi, 15 decembrie, pentru Marea Finală a Testului de Afacereză din 17 decembrie. El a câştigat un laptop şi va lupta joi pentru un premiu în valoare de 45.000 de euro: un Opel Vectra OPC, oferit de Di-Bas şi un Executive MBA, oferit de CEU Business School.

Mihai Şerban s-a clasat pe locul întâi în a opta săptămână de concurs a Testului de Afacereză. Învinşii ediţiei din 15 decembrie sunt Ionuţ Cosmin Gubavu (26 ani, ofiţer bancar), cel care a ocupat locul întâi la Ediţia Săptămânii din 12 noiembrie,  şi Laurenţiu Alexa (42 ani, inginer), care a ocupat locul întâi la Ediţia Săptămânii din 29 octombrie. Mihai are 23 de ani si este consultant. El a rămas în runda finală alături de Laurenţiu, pe care l-a învins având 10 puncte în avans.

Semifinalele Testului de Afacereză se desfăşoară în perioada 14-16 decembrie, când se întâlnesc cei nouă ocupanţi ai locului întâi la Ediţiile Săptămânii. Cei trei finalişti vor câştiga câte un laptop. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, la ora 18:30, iar marele câştigător al Testului de Afacereză va pleca acasă cu un Opel Vectra OPC în valoare de 24.000 de euro oferit de Di-Bas Opel şi cu un Executive MBA în valoare de 21.000 de euro oferit de CEU Business School.

Semifinalele Finalei Mici au avut loc în perioada 7-9 decembrie, când s-au întâlnit cei nouă ocupanţi ai locului doi la Ediţiile Săptămânii ale concursului. Testul de Afacereză a desemnat joi, 10 decembrie, câştigătorul Finalei Mici: Cristina Ovezea. Economista, în vârstă de 25 de ani, a câştigat un tablou în valoare de 3.000 de euro, marele premiu al acestei finale. Lucrarea, intitulată \"Peisaj bucureştean (în faţa Ateneului)\" este realizată de pictorul Spiru Chintilă şi este oferită de Casa de Licitaţii Artmark.

Ceremonia de decernare a premiilor din cele două finale va avea loc, joi, 17 decembrie, în cadrul Galei Economia în 2010 organizată de Divizia Business Media Realitatea – Caţavencu, şi va fi transmisă în direct la The Money Channel, începând cu ora 21:15.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga. Semifinalele din această săptămână se difuzează de luni până joi, de la 22:00 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului, detalii câştigători şi premii accesează www.afacereza.ro.

Mai multe articole despre:
The Money Channel testul de afacereză