MENIU

Mihaela Rădulescu a fost audiată de Poliţie

Foto: www.urbaniulian.ro

Mihaela Rădulescu a fost audiată, la Secţia 26 Poliţie, în dosarul în care este acuzată de furt şi distrugere, în urma unui conflict pe care l-a avut cu doi angajaţi ai ziarului "Libertatea", au declarat surse din Poliţie pentru NewsIn.

Mihaela Rădulescu este cercetată de poliţişti, după ce Poliţia s-a autosesizat în legătură cu incidentul din martie, când prezentatoarea TV a avut o dispută cu doi angajaţi ai ziarului "Libertatea".

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 26 s-au autosesizat şi vor efectua cercetări faţă de doamna Mihaela Rădulescu pentru infracţiunea de furt calificat. Nu este vorba de urmărire penală şi nu este cercetată pentru altă infracţiune, respectiv tâlhărie", a declarat, pe 17 martie, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, poliţia a informat deja Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 pentru obţinerea numărului unic.

Reprezentantul Poliţiei Capitalei a mai spus că Mihaela Rădulescu şi cei doi angajaţi ai tabloidului "Libertatea" vor fi chemaţi la Secţia 26 în zilele următoare pentru audieri. De asemenea, oamenii legii vor continua cercetările şi în cazul plângerii făcute de Rădulescu împotriva fotoreporterului şi şoferului de la cotidianul "Libertatea", pe care îi acuză că au hărţuit-o.
Mai multe articole despre:
furt poliţie distrugere Mihaela Rădulescu