MENIU

Microsoft investighează \"black screen of death\"

Evil Edition

Reprezentanţii Microsoft au afirmat că deja celebrele „black screen of death”, cauzate aparent de ultimele update-uri de la Microsoft, sunt investigate.

Problema a fost numită “black screen of death” pentru că cei afectati rămân cu un desktop negru, fără nimic altceva pe ecran. Eroarea a fost semnalată pentru prima oară de o compania de securitate Prevx, pe blogu său, în cursul zilei de vineri, propunând şi mai multe soluţii.

„Simptomele sunt foarte clare. După logare nu există desktop, taskbar, system tray sau sidebar. Utilizatorul rămâne doar un ecran negru şi o fereastră de My Computer”, au afirmat cei de la Prevx.

Prevx a spus că această eroare poate apărea pe toate PC-urile care rulează sisteme de operare Windows, de la Windows NT şi până la Windows 7, sugerând că ar putea exista şi alte cauze decât update-urile.

Microsoft a lansat ultimele update-uri de securitate pe 10 noiembrie. „În urma investigaţiilor noastre de până acum nu am descoperit nici o problemă. Erorile descrise nu se potrivesc cu cele documentate în buletinele de securitate”, au declarat reprezentanţii Microsoft.

 

Mai multe articole despre:
Microsoft eroare Windows 7 update