MENIU

Michelle Obama şi-a făcut coafură a la Rihanna

Foto: REALITATEA.NET
Foto: AP
Foto: AP

Prima Doamnă a Americii se simte la fel de bine printre cei fără adăpost, ca şi printre mari oameni politici. Miercuri seară însă, Michelle Obama a trebuit să înfrunte o altfel de provocare: să facă faţă vedetelor de la Hollywood.

Renumită deja pentru atenţia pe care o acordă imaginii sale, Michelle Obama a apărut la gala Times 100 la New York cu o nouă siluetă şi mai ales cu nouă coafură, a la Rihanna, care a lăsat asistenţa mută de admiraţie. Michelle purta "the litlle blak dress", rochia neagră care nu dă niciodată greş, accesorizată cu mai multe şiraguri de mărgele.

Gala Times 100 aduce un omagiu celor mai influente personalităţi din domenii diferite, cum ar fi politica, tehnologia, moda, ştiinţa, televiziunea, fiulmul, muzica şi mediul de afaceri.

Desigur, Michelle Obama şi soţul său se află pe listă. Prima Doamnă a profitat de ocazie pentru a face cunoscută intenţia administraţiei americane de a atribui 50 de milioane de dolari celor mai inovante asociaţii caritative.

Printe personalităţile care au aplaudat-o pe doamna Obama s-au numărat Oprah Winfrey, creatoarea de modă Stella McCartney, actriţele  Claire Danes, Kate Hudson şi Liv Tyler. dar şi inventatorul reţelei de socializare Twitter.