MENIU

Michael Jackson şi-a amânat începerea turneului - Vezi cele mai recente fotografii cu starul pop

Foto: thesun.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Michael Jackson, care ar fi trebuit să-şi înceapă turneul de la Londra pe 8 iulie, a amânat începerea evenimentului pentru data de 13 iulie. Spectacolele din datele de 10, 12 şi 14 iulie au fost reprogramate pentru luna martie, 2010.

În ciuda zvonurilor alarmante privitoare la starea de sănătate a cântăreţului (vezi ştirea), AEG Live, organizatorii evenimentului, au dezminţit că ar fi vreo legătură între recenta diagnosticare cu cancer a lui Michael şi amânarea începerii turneului.

Cotidianul britanic The Sun scrie că Michael va suferi joi prima sa operaţie. Lui Michael i se vor preleva probe de piele de pe faţă şi de pe piept, pentru a se stabili exact dacă are nevoie de tratament cu radiaţii.

Motivul oficial este organizarea colosală pe care o presupune show-ul şi faptul că Bambi cere ca totul să fie fără cusur.

Biletele pentru cele 50 de spectacole din turneul This is it s-au vândut ca pâinea caldă, în doar câteva ore. Celor care au bilete pentru datele care au fost anulate li se vor rambursa banii, dacă nu le convin datele reprogramărilor.

Mai multe articole despre:
Londra turneu Michael Jackson this is it