MENIU

Michael Jackson a fost lăsat să moară de către medic, susţine mama megastarului

Foto: www.haitiprogres.com

Mama lui Michael Jackson, Katherine, crede că medicul personal al cântărețului, Conrad Murray, a adormit, lăsându-l nesupravegheat după ce i-a administrat Propofol, ceea ce a dus la decesul megastarului.

Mama lui Michael Jackson și-a dezvăluit temerile unui prieten apropiat de familie, dr. Steven Hoefflin, în timp ce poliția din Los Angeles percheziționa biroul medicului Conrad Murray.

Potrivit lui Hoefflin, Katherine Jackson, în vârstă de 79 de ani, a afirmat că fiul său a făcut o serie de teste medicale pentru a dovedi că nu ia medicamente, cu doar trei luni înaintea decesului. Apoi, însă, a început să sufere din nou de insomnie și de dureri la picior înaintea turneului de la Londra și s-a lăsat pe mâinile medicilor, care i-au administrat doze mari de narcotice.

Familia lui Michael Jackson este convinsă că megastarul a rămas nesupravegheat după ce i-a fost administrat intravenos Propofol, la resedința din Los Angeles. Și tatăl lui Michael Jackson, Joe, a făcut acuzații similare în timpul unor interviuri acordate televiziunilor americane.

Plasticianul Steven Hoefflin, care a fost medicul lui Michael Jackson timp de 25 de ani, a dezvăluit presei că Katherine și restul familiei Jackson susțin că angajații din casa cântărețului din Los Angeles au fost martori când artistului i-a fost administrat Propofol pentru a adormi. Familia Jackson a cerut anchetarea medicilor care au prescris Propofil și analgezicul Demerol, medicamentele despre care se crede că l-au ucis. Potrivit lui Hoefflin, familia Jackson crede că opt medici controlau medicația megastarului.

Cardiologul Murray a devenit medicul personal al lui Michael Jackson în urmă cu trei ani, când cei doi s-au cunoscut în Las Vegas. El locuia în casa megastarului și ar fi încercat să îl resusciteze după ce a leșinat.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson medicamente Demerol Conrad Murray