MENIU

Michael Jackson a făcut dezvăluiri şocante despre familia lui într-un interviu inedit: leneşi, afemeiaţi, fiţoşi - VEZI VIDEO

Foto:www.blogcdn.com
Foto: newsoftheworld.co.uk
O înregistrare audio din timpul unui interviu cu Michael Jackson a fost făcută publică.

La mai bine de două luni de la moartea regelui pop, o înregistrare audio din timpul unui interviu cu Michael Jackson a fost făcută publică. Artistul vorbeşte fără menajamente despre familia lui şi despre el însuşi: "Tito este o maşină de tocat bani. Marlon întotdeauna a încercat să mă imite pe scenă. Jermaine este un afemeiat, LaToya era fiţoasă şi obsedată de igienă, iar Janet a fost foarte geloasă pe sora ei".

Jackson spune, într-o înregistrare audio, că fraţii lui nu l-au susţinut, în timp ce cunoşteau succesul cu Jackson 5. Toată responsabilitatea cădea pe umerii lui Michael, deoarece fraţii lui erau prea leneşi. "Deşi lucram la un show TV, eu eram singurul care se uita la înregistrări, în timp ce ei pierdeau vremea", mărturisea Michael Jackson.

"Degeaba unii oameni sunt talentaţi, dacă sunt leneşi şi nu vor să se dezvolte", îi caracteriza Michael pe fraţii lui, Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon.

"Tito este o maşină de tocat bani. Marlon  întotdeauna a încercat să mă imite pe scenă. Jermaine, care şi-a părăsit soţia pentru o altă femeie, este un afemeiat şi nu mi-a urmat sfatul de a avea un proiect solo. Jackie era încăpătânat şi certăreţ. Randy nu mi-a ascultat niciodată sfaturile: dacă îi spuneam că e noapte, el ar fi zis că e zi", mărturiseşte în timpul interviului, regele muzicii pop.  

Michael Jackson a vorbit şi despre femeile din familia sa. Deşi în presă s-a scris că mama artistului a fost "cea mai apropiată persoană" din viaţa acestuia, Michael desfiinţează şi acest "mit": "M-a dezamăgit. A acordat un interviu în care a afirmat că nu şi-a dorit niciodată să aibă fete. Nu trebuia să vorbească despre acest lucru, nu e treaba nimănui."

Artistul vorbeşte apoi despre LaToya şi Janet Jackson: "LaToya era fiţoasă şi obsedată de igienă. Janet a fost foarte geloasă pe sora ei mai mare, care a plecat de acasă pentru a se mărita. Cu toate acestea, eu şi Janet semănăm foarte mult. Janet este prea băieţoasă, din această cauză nu poate rămâne prea mult într-o relaţie."

Se pare că personajul de care Michael s-a temut cel mai mult, în timpul copilăriei, a fost tatăl său, Joe. "Este un tată foarte gelos. Dacă cineva s-ar fi apropiat de mine, l-ar fi gonit. Niciodată nu m-am simţit apropiat de el. Întotdeauna a fost un mister pentru mine".

Dezvăluirile şocante ale starului nu s-au oprit aici. Michael a vorbit şi despre el însuşi: "Fraţii mei credeau că sunt naiv şi drăgălaş, însă eu am fost cel care l-a anunţat pe Berry Gordy că părăsim Motown".

După ce a semnat contractul cu Pepsi pentru a realiza o reclamă, Michael Jackson a fost victima unui accident, în care i-a luat foc părul, pe platoul de filmare. "Nu-mi place Pepsi. Nu mi-a plăcut nici să realizez reclama aia stupidă", a subliniat artistul.