MENIU

Michael Jackson a dorit ca, după moarte, trupul său să fie conservat în poliuretan

Foto: mjjr.net

Potrivit presei internaţionale, mii de oameni îl vor conduce pe ultimul drum pe regele muzicii pop şi sute de milioane de telespectatori vor urmări funeraliile.

Deşi familia lui Michael Jackson a anunţat că doreşte să organizeze o ceremonie restrânsă, zeci de mii de fani vor dori să asiste la înmormântare. Cu toate acestea, nu au fost anunţate data şi locul funeraliilor, însă s-au formulat mai multe ipoteze cu privire la acest subiect. Este posibil ca starul să nu fie înhumat sau incinerat, ci conservat în poliuretan.

Ipoteza a fost lansată de un medic german şi dată publicităţii de Daily Mail. Regele muzicii pop ar urma să fie îmbrăcat în poliuretan în poziţia de moonwalking, paşi de dans pe care starul i-a inventat. Potrivit medicului german, în urmă cu cîteva luni, Michael Jackson şi-a exprimat dorinţa de a fi conservat în poliuretan, la fel ca maimuţa lui Bubble. Mai multe surse au povestit că megastarul urma să dedice un moment artistic lui Bubble, în timpul concertelor de la Arena O2.

Printre personalităţile din lumea show-biz-ului, care vor participa la funeraliile lui Michael Jackson se numără, Paul McCartney, cu care megastarul a colaborat şi actriţa Elisabeth Taylor, prietenă apropiată a regelui muzicii pop.

De-a lungul timpului, fanii de pretutindeni s-au adunat pentru a-şi lua adio de la idolii lor. În 1977, 75.000 de fani au fost prezenţi la înmormântarea lui Elvis Presley, iar, în 1997, peste 250.000 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Prinţesa Diana.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson înmormântare conservare