MENIU

"Michael, ai plecat mult prea devreme!" - cititorii REALITATEA.NET i-au adus un ultim omagiu marelui artist

Foto: www.blurt-online.com

Sute de mesaje dedicate regelui muzicii pop, Michael Jackson, au fost trimise de cititorii REALITATEA.NET în ultimele zile. Fani sau nu, mulţi au avut un gând bun în memoria celui care a intrat în istoria muzicii.

"Dumnezeu l-a vrut la el mai mult decât noi. Păcat că doar acum toate televiziunile şi ziarele vorbesc de el ca fiind cel mai mare star din toate timpurile şi nu şi când a fost în viaţă. Te iubesc, Michael, ai plecat mult prea devreme", a scris Mihaela.

Unii l-au descoperit pe Michael cu adevărat abia după dispariţia sa. "Am 40 de ani şi dacă m-ar întreba cineva aş răspunde că sunt fan Elvis din copilărie. Dar am făcut săptămâna asta o descoperire uimitoare: ştiu versurile tuturor cântecelor lui Michael sau cel puţin refrenele. Nici nu mi-am dat seama cât de tare îl iubeam pe Michael!!", spune un cititor REALITATEA.NET.

Fanii l-au numit "cel mai iubit artist de pe planetă". "În acest moment trist, nu pot decât să îi mulţumesc pentru tot ce a însemnat şi înseamnă pentru noi toţi! Sper că de acolo de unde este ne priveşte cu drag....S-a stins probabil cel mai iubit artist de pe planetă. Rest in peace, Michael!", scrie Raluca.

Michael a contribuit la scrierea istoriei muzicii, spun fanii. "Trist! Michael Jackson este printre aceia care au inventat managementul complet al muzicii. Voce, dans, melodie, promo, videoclip, show", comentează Dorian.

"Cine credea că are bilet la concertele lui Michael, se înşeală. De data asta Dumnezeu le-a cumpărat pe toate. Dacă vreodată aş putea să-i cer socoteală (presupun prin absurd) l-aş întreba de ce i-a luat dintre noi pe Steve Irwin, pe Michael Jackson şi alţii...", scrie Cris.