MENIU

Meciul Dinamo - FC Timişoara va fi arbitrat de Alexandru Tudor

Foto: NewsIn

Alexandru Tudor a revenit în forţă în Liga I şi a primit pe mână derby-ul pentru titlu, Dinamo-Timişoara. Tudor a fost pus să fluiere în Ştefan cel Mare, după ce arbitrii englezi şi portughezi au refuzat să conducă derby-ul de duminică.

După gafele de la Steaua-Oţelul, Alexandru Tudor a fost reţinut de la delegări pe teremen nelimitat, însă este aruncat în luptă după doar etape.

Pentru că arbitrii englezi şi cei portughezi s-au dat loviţi, Alexandru Tudor va fluiera la derby-ul pentru titlu, Dinamo-FC Timişoara. Varianta Tudor este pe placul şefilor Borcea şi Iancu.

"Am făcut înscris ambele cluburi, urmează ca CCA să aplice regulamentul. E important că se găseşte în România o brigadă condusă de Tudor care să nască confortul ambelor echipe. Tudor este unul dintre arbitrii de vârf, poate cel mai bun din România, acum să facă dovada că arbitrajul românesc are viitor", a declarat finanţatorul Timişoarei, Marian Iancu.

"Tudor era la limita reţinerii, a avut probleme la două meciuri, cred că ar merge acum", a declarat vicepreşedintele CCA, Dan Petrescu.