MENIU

Maşina în care se aflau doi tineri a fost lovită de tren, în judeţul Sibiu

Foto: Realitatea TV
Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren.

Tragedie pe calea ferată. Doi tineri, unul de 16 ani şi altul de 23, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren în dreptul localităţii Veştem, judeţul Sibiu.

Cei doi mergeau la o nuntă, s-au grăbit şi nu au ţinut cont de semnalele luminoase şi sonore la trecere de cale ferată, iar maşina lor a fost lovită în plin de un tren de persoane.

Accidentul s-a produs la trecerea de cale ferată din localitatea Veştem, judeţul Sibiu. "Am auzit pentru început un claxon şi o lovitură puternică, când am ajuns aici şi m-am uitat pe geam am văzut o persoană plină de sânge", a declarat un martor al accidentului tragic.

Conductorul de tren a observat maşina pe calea ferată, dar nu a putut să frâneze la timp: "Veneam cu trenul şi dintr-o dată mi-a apărut maşina asta în faţă. Am tras semnal de atenţie, dar probabil că s-a speriat şi s-a oprit chiar în mijlocul liniei. Pur şi simplu a fost o fracţiune de secundă".

După primele cercetări poliţiştii consideră că vinovat de producerea accidentului este tânărul de 23 de ani care conducea maşina. Trenul de persoane care a lovit în plin maşina tinerilor circula pe ruta Braşov-Budapesta.
Mai multe articole despre:
accident morţi tren nuntă Sibiu maşină tineri