MENIU

Martor ocular

a

Ai fost martorul unui eveniment ieşit din comun?


Viaţa ta a fost afectată de o decizie a autorităţilor? Drepturile tale au fost încălcate? Realitatea TV aşteaptă de la dumneavoastră informaţii şi imagini despre realităţile româneşti. Sună la numărul de telefon 021 9409 sau scrie-ne pe adresa martorocular@realitatea.net


Campania \"România, drum de ţară\" continuă. Fotografiaţi sau filmaţi şoseaua pe care o consideraţi a fi cea mai proastă din România. Nu uitaţi, dacă aţi fost martorul unui eveniment ieşit din comun, trimiteţi imagini pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net sau pe www.realitatea.net, la secţiunea Martor ocular. Imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV. Cele mai bune imagini - poze sau filmuleţe - vor fi premiate lunar. Câştigătorul va primi un telefon mobil.


CÂŞTIGĂTORUL LUNII OCTOMBRIE

Câştigătorul din această lună a rubricii Martor Ocular este un telespectator din Craiova. Alin Vancia ne-a trimis imagini cu exteriorul unui balcon care a căzut din cauza vântului puternic. Vijelia a început în jurul orei 13.20. Faţada balconului de la etajul 4 a rămas sprijinită de peretele de la etajul inferior.

Vă reamintim, dacă şi dumneavoastră sunteţi martorul unui eveniment ieşit din comun, puteţi suna la numărul cu tarif normal 021.94.09, puteţi trimite imagini pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe siteul realitatea.net, la secţiunea martor ocular. Cele mai bune imagini vor fi premiate lunar.

Regulament

 

<https://multimedia.realitatea.net/media/image/200911/full/image_125772017006932200_6.jpg\"" alt="\"martor" width="\760\"" height="\"125\"">

Mai multe articole despre:
Martor ocular