MENIU

Marko Bela vrea să împiedice intrarea lui Gigi Becali în Partidul Popular European

Foto:NewsIn

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, marţi, că europarlamentarii UDMR nu sunt de acord cu afilierea lui Gigi Becali la Partidul Popular European din cauza faptului că acesta a intrat în Parlamentul European în culorile PRM.

Marko Bela susţine că omul de afaceri nu va beneficia de acordul europarlamentarilor UDMR de a intra în PPE. Liderul Uniunii şi-a motivat declaraţia subliniind că Becali a intrat în Parlamentul European în culorile PRM.

"E nevoie de acordul europarlamentarilor din ţara respectivă ca Gigi Becali să ajungă în PPE. UDMR nu a avut litigii cu Becali, dar el a intrat în Parlamentul European în culorile PRM şi nu vom fi de acord să vină în PPE", a concluzionat Bela.

George Becali şi-a manifestat public intenţia de a se înscrie în PPE imediat după anunţarea rezultatelor finale a scrutinului pentru Parlamentul European, conform cărora liderul PNG a obţinut un loc în forul de la Bruxelles.

Partidul Popular European este cel mai important partid paneuropean, rezultatele parţiale arătând că va obţine 267 de mandate din cele 736 ale noului Parlament European.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali UDMR PPE Marko Bela George Becali