MENIU

Marius Niculae şi Joao Paulo Andrade ar putea ajunge la Standard Liege

Foto: NewsIn

Atacantul Marius Niculae de la Dinamo şi Joao Paulo Andrade de la Rapid ar putea fi transferaţi de Standard Liege, antrenorul român al belgienilor, Ladislau Boloni, dorindu-i pe cei doi pentru noul sezon, informează site-ul oficial al campionilor din Belgia.

"Marius Niculae ar putea să îl înlocuiască pe Milan Jovanovic, în cazul în care cel din urmă ar pleca, iar Ladislau Boloni nu a exclus această posibilitate. Evident, Boloni îl cunoaşte foarte bine pe atacantul român pentru că a lucrat cu el în anul 2001 la Sporting Lisabona. De asemenea, venirea lui Joao Paulo Andrade de la Rapid Bucureşti este şi ea de actualitate", se arată pe site-ul celor de la Standard.

Atacantul Marius Niculae a declarat că nu ar refuza o eventuală revenire la Standard Liege, mai ales că lucrurile la Dinamo nu mai stau chiar aşa de bine după ratarea obiectivelor. "Încă nu ştiu dacă aş putea să vin la Standard Liege. E adevărat că am discutat acest aspesct cu antrenorul, dar mai am încă 3 ani de contract cu Dinamo. Dar lucrurile s-ar putea schimba, pentru că aici am avut un final de sezon dazamăgitor. Lucrurile s-ar putea schimba, la fel şi antrenorul, iar oficialii ar putea să mă lase să plec. O revenire la Standard nu mi-ar displăcea, pentru că am rămas cu amintiri frumoase", a spus Niculae.

Marius Niculae a ajuns la Standard Liege de la Sporting Lisabona, formaţie la care reuşise să marcheze 14 goluri şi să ajungă în finala Cupei UEFA. La Standard a jucat 26 de meciuri şi a marcat doar patru goluri, mai ales pentru că a jucat mult în flancul stâng. Şi-a regăsit apoi forma care l-a consacrat la Inverness (Scoţia), după care a semnat cu Dinamo.
Mai multe articole despre:
Standard Liege Marius Niculae