MENIU

Marius Niculae către acţionarii FC Dinamo: E normal să se deblocheze banii

Foto: NewsIn

Atacantul Marius Niculae, autor a două goluri în meciul cu Rapid, scor 4-2, în urma căruia Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, le-a transmis acţionarilor din Ştefan cel Mare că este timpul să plătească jucătorii după acest rezultat, după ce salariile şi primele au fost blocate în acest retur.

"E normal să se deblocheze, pentru că suntem pe primul loc şi de atâta timp, în retur, nu am văzut niciun ban. Nu se pune problema la mine să trăiesc de pe azi pe mâine, pentru că am jucat pe afară, dar sunt jucători cu familii. Sunt mulţi la care fiecare ban contează", a spus Marius Niculae, imediat după meci, la Antena 1.

"Săgeată" a afirmat că este bucuros pentru cele două goluri reuşite în meciul cu Rapid, dar a subliniat că important pentru el este să câştige titlul şi Cupa României cu Dinamo şi să ajungă în Liga Campionilor. "Eu îmi fac datoria pentru echipă şi sunt foarte bucuros că am marcat din nou. Vreau să câştig campionatul şi cupa cu Dinamo şi să jucăm în Liga Campionilor, nu mă interesează realizările personale", a punctat Niculae.

"Azi puteam să jucăm şi în verde, şi în galben, că tot băteam", a adăugat dinamovistul, făcând referire la faptul că înainte de meci au fost o serie de discuţii între reprezentanţii celor două echipe din cauză că rapidiştii au refuzat să mai joace cu tricourile roz pe care le-au purtat la derby-ul din campionat cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-3, în urmă cu 11 zile.

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a dezvăluit, după meci, că salariile jucătorilor au fost achitate marţi şi că acum jucătorii aşteaptă o primă după succesul din Cupă cu Rapid.