MENIU

Marius Lăcătuş ţine Vasluiul "în priză": Trebuie să continuăm în aceeaşi manieră"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, după victoria de la Ceahlăul, scor 1-0, că este mulţumit de rezultat şi de faptul că a obţinut a şasea victorie, dar le-a transmis elevilor săi că trebuie să aducă puncte şi în următoarele jocuri.

"Am ajuns la a cincea victorie consecutivă în campionat şi e bine. E un succes care ne dă încredere. E bine că am câştigat şi acest meci, dar trebuie să continuăm în aceeaşi manieră, chiar dacă ne aşteaptă partide dificile în următoarea perioadă. Am jucat azi mai mult la rezultat. Acum trebuie să ne concentrăm pe ce va fi şi eu spun că mai putem câştiga multe puncte până la finalul turului", a spus Lăcătuş.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Gheorghe Mulţescu, a afirmat că era conştient de faptul că echipa sa avea şanse mici de a obţine măcar un punct în meciul cu FC Vaslui. "Am întâlnit un adversar foarte puternic, cu o forţă de joc mare. Când m-am uitat pe banca de rezerve a vasluienilor, m-a luat ameţeală. Au jucători cumpăraţi cu milioane de euro. Chiar şi aşa, în repriza a doua cred că am fi meritat mai mult, chiar puteam să egalăm dacă aveam şansă la bara lui Doicaru", a afirmat acesta.

Mulţescu a anunţat că în următoarea perioadă vor ajunge la Piatra Neamţ mai mulţi jucători în probe, deoarece lotul trebuie neapărat întărit. "În pauza care urmează vom aduce cinci, şase jucători în probe, liberi de contract pentru a-i transfera acum, fiindcă trebuie să întărim lotul. Ne aşteaptă meciuri grele cu Urziceni, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, iar jucătorii au carenţe în pregătire. Sunt lipsuri mari pe toate planurile", a apreciat antrenorul Ceahlăului.

FC Vaslui s-a impus, sâmbătă, scor 1-0, în deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamţ, bifând al şaselea succes consecutiv de la venirea acestuia pe banca tehnică şi a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I.